sreda, 2. november 2011

Želim si...


Mislim da slika pove vse...
Medtem ko je tak mikser vsakdan v kuhinji Američank, smo mi šele v 21. stoletju stopili v korak z njimi.
Ta mikser mi je že od nekdaj všeč. Všeč mi je retro dizajn, čudovite barve in zmogljivost. to je mikser, ki ga ne rabiš pospravljat v omaro, ker je enostavno tako lep, da ga želiš vsak dan gledati, občudovati in uporabljati.
Malo sem gledala tudi cene. Če ne bom šla preko luže, dvomim, da si ga bom lahko pred prvo plačo privoščila, ker smo kar se cen tiče, še vedno v 19. stoletju!
Do takrat pa se bom naslajala ob slikah in vseh kuharskih oddajah, kjer ga imajo...
Katerega bi imele ve?

4 komentarji:

  1. Ne boš verjela, jaz ga (po 8 letih močne želje) ravno v tem trenutku testiram doma....plačan je že, samo za barvo se ne morem odločit. Najprej sem bila odločena za bež (almond), pa mi v trgovini ni potegnil, tak medel je, kar izgubi se.... in sem vzela rumenega. Za probat. Ga nesla nazaj in zdaj je v moji kuhinji močno roza (fuksija). In še vedno nevem...rumeni ali roza? Bež?
    Mislim, da se prodajalec močno boji zopet videti moj obraz, hihi...:)

    Je pa pravi lepotec :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ooo srečnica:) jaz bi zagotovo vzela tega roza - fuksija:) čeprav, glede na izbiro, bi tudi jaz zagotovo dve uri stala v trgovini in ugotavljala katera barva mi je bolj všeč:)
    javi ko se boš odločila, pa pošlji kako sliko:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Zamujam, ampak vseeno....po dolgih 4 mesecih je moj :). Žal sem morala res dolgo čakat, ker ga ni bilo na zalogi. Odločila pa sem se za bež. Vsi ostali so bili nekako preveč močni za mojo kuhinjo. V finalu je bila še med fuksija in rumena....

    Zdaj ga še bolj kot ne gledam, ker je takooo lep. No, sem že nekaj malega probala pa je fino, res fino! Evo, toliko!

    Pozdrav,
    C&T

    p.s. Je pa res, da bi človek kar ene tri imel, vsakega različne barve, haha!

    OdgovoriIzbriši